PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

LO TEMPS... i LO PUTO VENT...

Temps a Reus

diumenge, 27 de desembre del 2009

UN TOMET PEL BAIX CAMP I LA CONCA DE BARBERÀ..

És diumenge i fa fresqueta, i aprofitant que avui no plou, hem decidit de sortir en bicicleta de carretera. El Joan avui semblava que estigues eclipsat per les punxades, i poseït en fotre PALOS, en Josep tenia que posar ordre en tot moment, la primera punxada ha sigut només sortir i en Josep ha tingut que senyalitzar la avaria perque no s´ens emportessin els cotxes, posant una senyal de prohibit adelantar i aparcant la seva bici sota la senyal de 100. La segona punxada abans d´arribar a Montblanc ficant-se dins d´un rentador de cotxes per refugiar-nos del vent. Quedant-se ja agust amb les punxades, hem seguit la ruta en direcció a L´Espluga de Francoli, i després a Poblet per pujar el coll de l´Arena i arribar a Prades, on en les zones aubagues s´imposava el gel amb tota claretat. Al arribar a Prades hem continuat tota l´estona al darrere del Joan perque s´escapava continuament, en Josep ja s´havia resignat i un servidor també, arribant a Cornudella i afrontant l´ùltim coll fins arribar a Alforja i baixar fins a Les Borges on hem fet els ùltims relleus.
Tot plegat 112km, 4h55´, 1440m desnivell acumulat. RUTA: Reus- El morell-Vilallonga-Rourell-Alcover-Picamoixons-Montblanc-L´Espluga-Poblet-Prades-Cornudella-Alforja-Les Borges-Reus.
--------Senyalitzant- l ´avaria---------------Mireu quina punxa--------------------------En ruta------------

-----------2ª punxada------------------------Josep, tú si que vals....------------------Aquest soc jo---------


------------Quin parell----------------------------Que s´escapen-------------------En Joan menja potingues--

------------Els 3 CBR´S---------------------Mirant el ciclista vergonyós---------Joan, que tens vergonya?..

2 comentaris:

  1. Deunido quina ruteta a aquestes alçades de temporada, i no pareu al bar a esmorçar?? us esteu carregant l'espirit ciclista!! jejej

    salut!! desde les terres de ponent

    ResponElimina
  2. els professionals ja ho fan aixo de no parar ni a pijar.... je je

    ResponElimina