PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

LO TEMPS... i LO PUTO VENT...

Temps a Reus

diumenge, 7 de març del 2010

RECORDANT SENDERONS...

Avui ens hem desplaçat tota la tropa al poble natal del nostre club Riudecols, on després de fer-se la foto oficial de la temporada, hem fet la sortida habitual dels Diumenges, uns en bicicleta de carretera i els altres en btt, nosaltres hem triat btt, aixi doncs sortim de Riudecols, i ens dirigim a Les Borges del Camp per poder agafar el camí que connectarà a la riera de Riudoms, i més tard amb el camí dels Molins Nous que ens porta plàcidament a Reus, lloc on ens espera el David per fer una ruta de uns 70 km, passant per camins i senderons els quals ens porten molt bons records ja que per aqui van començar les nostres primeres marxes en btt.
Començem sortint des del camí de Almoster, darrere de la Urb Sant Joan, és una pista de bon rodar i sense masses complicacions la qual enllaça amb el camí de la Coma i ens porta a La Selva del Camp, aquí hem d´agafar un bon tros de carretera fins poder agafar el camí de l´Albiol que no ens deix de castigar fins arribar a dalt, lloc on s´acaba i començem a encarar els ùltims metres en carretera fins arribar al poble, aqui ens aturem uns 5 minuts a menjar una mica i seguidament ens enfilem fins a la Mussara on fem 5km més de carretera per arribar al enllaç del camí de L´aixàvega, on farem un bonic descens per una trialera molt ciclable de la marxa de Capafonts dels anys 2004-2005, arribant a L´Aixàvega i omplint els bidons a la Font Fresca. Vinga seguim per més senderons i camins fins arribar al antic camp de futbol de Montral, on ens fem un embolic de camins però al final trobem el bo i arribem al coll de Montral, on rodem uns metres de carretera i el cansanci ens juga una mala passada i ens empassem el camí que ens haguès portat a Alcover, però al David l´hi ha anat be recuperar pulsacions baixant per carretera arribant a Alcover, on agafarem el camí que ens durà de nou pel darrere de Masies Catalanes i connectar per carretera a Reus.

Pd: Joan... Prometo practicar una mica més amb el meu amic Garmin.

-------La tropa del 2010-----------------------Aquest és en Joan---------------- i aquest soc jo... ------


----Vinga David que falta poc-------Joan...escup el tap!!... escup!!-----Vinga que fa fred, i plovisca---


2 comentaris:

  1. Puff.. como bien me dijiste con buena compañia se hacen cosas grandes! porke trabajo me costo acabar la ruta.. jajaja
    Pero bueno muy chula. las vistas, los caminos... hay k repetir!

    ResponElimina
  2. Disfruteu a tope vosaltes que podeuuuuuu, Salut i Pedals

    ResponElimina