PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

LO TEMPS... i LO PUTO VENT...

Temps a Reus

diumenge, 4 d’abril del 2010

BTT BIKE BORGES IBP 90BB

Uff!! quin patiment... sortir amb aquests 3 avui no ha sigut tasca fàcil, aquest que veieu al mig,
el OLIMPIO de los Dioses és el Sr Turón de les Borges, el tio més sonat btt parlant de tota la comarca, no hi ha sortida que facis amb éll, que no acabis com un bacallà aplanat.
Avui hem sigut 3 els qui ens ha tocat patir les malifetes d´en Pep, el Xavi, el Joan, i jo mateix, perque éll anava foten estarracades a tort i dret pel pla...pujada...baixada...tot el que se li fotía pel davant... i els altres ens defeníem com podíem.. Aixó no es pot permitíi!!!.
Iniciant la ruta a Les Borges hem agafat el camí de la cadena on tot just coronar ens hem desviat per una pista en perfecte estat que ens ha portat a tot un seguit de senderons bastant bruts per cert endimoniats i recargolats que a mi personalment m´han fet suar i de valent, també s´ha de dir que ha sigut un matí de btt 100% amb pujades molt tècniques i trialeres de pànic, que la veritat jo no m´ho imaginava que a Les Borges hi haguès tant de bacallà. Ja es podeu preparar perque tinc sentit a dir que al Setembre es farà alguna cosa per aqui al terme, osigui que esteu "al loro"perquè us asseguro que aquest poble és com una caixa de bombes.
Avui també m´han vetat el TRACK... Aquesta gent son catalans eh?..




------------------28km entremaliats amb 1100m de desnivell positiu---

1 comentari:

  1. Hola Xavi. El meu nom és Amadeu Ortiz i escric un bloc sobre ciclisme i biomecànica que potser trobis interessant. Passa quan puguis i Fes-li un cop d'ull. Salutacions i ànim amb l'esport, http://bioamadeo.blogspot.com/

    ResponElimina