PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

LO TEMPS... i LO PUTO VENT...

Temps a Reus

dilluns, 28 de juny del 2010

RECORDARÉ LA LLITERANA.. la recordaré....

Sempre s´ha dit que alguna vegada en la vida, vius o experimentes coses que no saps perqué però sempre et queden gravades i durant el transcurs de la vida et van venin a la memòria i és com si les tornèssis a viure.
Doncs aixó és el que em passarà a mi quan a mesura que corrin els dies i s´em recuperi el cos de la pegada brutal que em van preparar els amics de ALMACELLES PEDAL CLUB a la Lliterana 2010 a la localitat de Alcampell (Huesca)
Déu ni do quina marxa!! ho té tot... trialeres de les de veritat tipus Vallfogona, pistes en bon estat alterades una mica per la pols, pujades infernals i llargues d´aquelles que et maten poc a poc, corriols vertiginosos, senderons autèntics de btt dels que et posen a prova la tècnica i el equilibri, tobogans que et fan descarregar adrenalina al més pur estil Dragon Khan, avituallaments amb suport tècnic i mecànic, 3 circuits pels diferents nivells físics amb el que aixó comporta a nivell d´organització, i molts més detalls que ara no soc capaç de recordar, en fi tot un seguit de detalls que fan d´aquesta marxa una de les més a tindre en compte.
Si no heu tingut la sort de participar aquest any a la LLITERANA 2010 esteu al LORO!! i seguiu tota la actualitat per properes edicions a http://www.agolpedepedal.com/ una web on hi trobareu de tot i més d´aquest mon tan apasionant que és la bicicleta, eina la qual m´ha permès conèixer a la penya d´Almacelles Pedal Club.
Felicitats a tots!! Fins l´any que be...
Total. 68 km---1421m desn--- 16´9 km/h---3458Kcal---4h 18min---159ppm

2 comentaris:

  1. Muu xula la fot de dalt noi!!!

    ResponElimina
  2. Molt be maquina aixo s'avisa que es tan guapa homeeeeeeee, apa salut i pedals

    ResponElimina