PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

LO TEMPS... i LO PUTO VENT...

Temps a Reus

dilluns, 20 de juny del 2011

3 NACIONS...3 PAÏSOS i LA MEVA TERRA... LA SEU D´URGELL

És ben veritat que pedalar per la teva terra i sota un clima i temperatura que un mateix porta arrelat des de petit, et fan sentir molt més agust i fan d´aquesta marxa un atractiu especial, no només per la llargada del port d´en Valira sinó pels llocs on passes que sempre hi passes amb cotxe i aquesta vegada i circules amb l´eina que més t´agrada... i la que més estones comparteixes per les tardes.
Va ser ahir quan a les 8´00 del matí començava la 32ª Marxa 3 nacions de Puigcerdà, amb un total de 140km i 2100m de desnivell+, Sortint de Puigcerdà a tota velocitat direcció a la meva adorada Seu D´Urgell amb una mitja de 39km/h i passant frontera Andorrana i començant a pujar fins dalt al port d´en Valira fent un total de 39km i 2 h d´ascensió disfrutant dels paratges com Soldeu el tarter, Grau Roig, Pas de la casa, Port d´en Valira 2407m i altres pobles Francesos, Catalans i Andorrans que donàven nom a les 3 nacions. Aquesta també es te que repetir.

4h 43 min 30 km/h mitja i 148 ppm
-------Crec que puc estar MOLT CONTENT!!

4 comentaris:

  1. Hola! Enhorabona pel blog.

    Em podries dir de quin programa treus aquests gràfics dels perfils tan xulos?

    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Hola Santi, els gràfics els trec del programa del pulsòmetre POLAR PRO-TRAINER que ve amb el pulsòmetresx 725 i també faig servir el programa MAPSOURCE.
    Espero haver-te respos el teu dubte.
    Qualsevol cosa envía´m un mail.
    Saluuut!!

    ResponElimina
  3. Gràcies per la info! Ok. Ara hem fixo que hi apareix la intensitat i les calories gastades..

    Salutacions

    ResponElimina