PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

LO TEMPS... i LO PUTO VENT...

Temps a Reus

diumenge, 4 de juliol del 2010

NOVA CARTOIXADA!!

Quina quilometrada... i quina calor...
Avui ens hem llevat molt d´hora i em posat el peu al pedal a les 6´00h del matí, per iniciar una ruta que em va ensenyar el meu amic J.ll.
Sembla ser que avui serem 4, Óscar, Albert, Carles, i jo mateix, de moment sortim des del Passeig de la boca de la mina i ens dirigim a Alforja per trobar-nos amb Carles, moment en que L´Albert i jo, repostem uns croisants i alguna cosa més i sortim direcció a la riera per agafar el camí del coll, on el pujarem molt suau, pensant en la pallissa que ens espera.
Ara arribem al coll d´Alforja i iniciem el descens divertit i tècnic pel cami que connecta a Les Ventes, passant pel Mas de les Moreres i observant les obres que s´hi estan fent...
De les Ventes a Cornudella passarem per un camí lateral per al final acabar fent un centenar de metres per arribar al poble i aturar-nos a la font per repostar liquids. Vinga sóm´hi... ara agafarem camí deixant a la vora l´ermita de St Joan de Codolar, seguim í connectem amb el camí que dona nom a la sortida d´avui, Els Cartoixans!!
Senderó estret,tècnic i complicat és el que ens trobarem fins arribar a la Morera del Montsant, lloc on també tindrem que aturar-nos per refrescar-nos acusant ja la forta calor que estem patint, seguim ara toca divertir-se, baixem per la trialera de la Morera a Escala Dei, quina passada aixó si que és btt 100%, i jo em foto una nata que L´Albert em te que rescatar de sota els matolls, però en fi.... no ha estat res...per sort!!seguim i arribem a la Cartoixa on la deixem enrere i agafem el camí que ens durà a Poboleda, on ens deixarem unes quantes calories més pujant fins arribar al poble, aqui també repostem liquids, i seguim direcció a Cornudella, on agafarem cami i farem una trialera curta però divertida, L´Òscar diu que va fus....Ara ens desviem i passem per la font dels enamorats on ens refresquem amb aigua fresqueta, continuem per pista i arribem a la carretera on farem un centenar de metres i arribarem a Les ventes on en Carles saluda a uns coneguts i ens refredem durant uns 10 minuts... vinga vaaaaaa que la maquinària s´arrovella.. encara ens toca pujar un altre vegada pel camí que ens durà al Coll d´Alforja, on encara rematarem la sortida pujant a Puigcerver, lloc on ens espera unes begudes fresquetes que ens les prenem molt gustosament, i ja per acabar iniciem el descens direcció a Riudecols---Les Borges i el nostre estimat Reus.

-- ------------------ --Trialera de La Morera a Escala Dei------
Total. 6h 43 min---102km---15´02km/h-- 4345 kcal--138ppm mitja-- 2.200m desn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada