PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

PICAMOIXONS 9 DE GENER DE 2011

LO TEMPS... i LO PUTO VENT...

Temps a Reus

dilluns, 4 de juliol del 2011

VIP X-TREM, X-TREMADAMENT SALVATGE!!

Sensacional!!...Monstruosa!!!, Èpica!!!...Preciosa!! no tinc més adjectius per descriure la VIP X-TREM,sense presses, sense estrès, sense pensar en el temps, en la posició!! JA ERA HORA DE FER UNA COSA AIXÍ!! al nostre aire i super contents per haver acabat una de les marxes més èpiques que es fan a casa nostra. Felicitar als companys de btttarragona per la molt bona organització i el saber estar a l´alçada d´una marxa d´aquestes característiques.

El dia començava tapat i amb bones sensacions que no van desaparèixer durant tota la marxa, començant de menys a més i aguantant la calor que s´anava imposant ja entrades les 12´00 del migdia, encara quedava molt per recòrrer i molts camins i senderons per descobrir amb bona companyía i una jornada molt agradable de BTT, passant per pobles com ROJALS, MONTBLANC, PRADES, MONTRAL, els tamborilers de la Bartra, un seguit de llocs que t´acaronen a mida que passes i et dibuixen unes trialeres i senderons difícils d´oblidar.

Enrere quedaran els 130 km i els 3.200 m de desnivell positiu, però mai s´oblidaràn els bons moments que vam passar el 2 de juliol de 2011 dos amants d´aquest esport. PER MOLTS ANYS!!!



P.D. L´any que ve he de intentar de fer-la en 1 Hora MÉS!!!


3 comentaris:

  1. Deus voler dir en una hora menys

    ResponElimina
  2. No company no!!! Has llegit be!!! L´ANY QUE VE LA PENSO FER EN 1 HORA MÉS COM A MÍNIM!!! per disfrutar-la encara més...aixó va dedicat per aquells que no viuen pensant en el temps i en els minuts que li poden fotre al company...jajajajajaja
    APA SALUUUUT!!!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per expresar el teu entusiasme i pels elogis que ens fas i que mereixen tots els voluntaris de la prova. Estic molt content amb tu doncs has agafat l'autèntic esperit, doncs per una vegada, el mes important és la pròpia experiència en la prova. Ho sigui, no el fi (classificació) sinó els mitjans (les sensacions, la experiència personal en la prova).
    Pep Btt Tarragona

    ResponElimina